Over mij

Mijn naam is Agnes Hinlopen (1959) en ik ben
geregistreerd GZ- haptotherapeut en coach.

Opleiding
Van oorsprong ben ik fysiotherapeut. Ruim dertig jaar geleden kwam ik in aanraking met de haptonomie en ben de basisopleiding aan de Academie voor Haptonomie in Doorn gaan volgen. Sindsdien heeft de haptonomie mij niet meer los gelaten. Ik ben zo enthousiast over deze vorm van therapie omdat er een beroep wordt gedaan op eigen mogelijkheden en eigen verantwoordelijkheden. De opleiding tot haptotherapeut heb ik bij Synergos, Nederlandse Vakopleiding voor Haptonomie in Amersfoort gevolgd. Tot slot heb ik nog de ‘afrondende therapie opleiding’ bij de Academie voor Haptonomie in Doorn met succes afgerond.

Ik heb ruim 20 ervaring in het begeleiden van mensen en doe dit nog steeds met veel plezier.

Wat kun je van mij verwachten?
Ik zal je voortdurend aanspreken op je eigen-wijsheid . Samen gaan we op zoek naar wat het beste bij jou past. Op welke wijze je steeds meer jezelf kan en mag zijn. Bij de therapie maak ik gebruik van gesprekken, oefeningen en aanraking.

‘De stem in je hoofd bedenkt honderd keer per dag waarom het goed is wat je doet. Maar de stem in je hart laat je bij elke slag voelen dat het anders moet.’
-Anoniem-

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.